FOTO Accident pe podul Golescu: trei maşini s-au ciocnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei maşini s-au ciocnit astăzi, în jurul orei 13.00, pe podul Goelscu din Satu Mare în timp ce aşteptau la semafor. Unul dintre şoferi a fost transportat la spital, iar ceilalţi doi conducători auto şi pasagerii au scăpat cu răni uşoare.

Potrivit martorilor, un Audi gri trecea podul şi nu a oprit la culoarea roşie a semaforului. Astfel a intrat în coliziune cu un BMW gri din faţa sa, pe care l-a împins într-un Renault roşu oprit din faţă.

 
Pentru mai multe galerie foto click pe imagini

image
image
image

Şoferul autoturismului Audi spune că nu a văzut unde e sfârşitul coloanei pentru că un taximetrist a jonglat în faţa lui. „Pur şi simplu nu am sesizat ce se întâmplă. Circulam pe banda exterioară când un taximetrist a intrat în faţa mea de pe banda alăturată, iar apoi a trecut înapoi pe banda interioară şi m-am trezit cu o coloană în faţa mea. Nu am mai apucat să frânez”, a declarat şoferul.

Riscă dosar penal pentru vătămare corporală

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări rezultă că şoferul autoturismului Audi nu a respectat regula privind distanţa faţă de maşina din faţă. „Şoferul autoturismului din mijloc a fost transprotată la spital, urmând să se facă investigaţiile medicale. În funcţie de rezultate se vor lua şi măsurile necesare. Dacă accidentul se va lăsa doar cu pagube materiale, şoferul care se face vinovat va fi sancţionat contravenţional, iar dacă persoana rănită va avea urmări grave şi va necesita îngrijiri medicale, pe numele şoferului se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală”, spune Ana Lăpuştea-Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
Medicii de pe ambulanţă au transprotat o victimă în vârstă de 28 de ani la spital cu şoc traumatic şi traumatism cranio-cebebral. „Deocamdată persoana se simte bine. A fost sub şoc traumatic, urmează să fie supus unor analize şi controale medicale, după care se va şti cu exactitate ce răni interioare a suferit”, spune Mihaela Pop, asistenta şefă de la Ambulanţă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite