FOTOGALERIE Sătmărenii s-au distrat alături de USL în prima parte a Zilelor Tinereții. Azi cântă Desperado!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima zi de manifestări dedicate Zilelor Tinereții au atras mii de sătmăreni în Centrul Nou. Aceștia au petrecut cântînd și dansînd în fața scenei amplasate în Piața 25 Octombrie și s-au înfruptat din specialitățile la grătar oferite de comercianți.

Programul zilei de sâmbătă a fost asigurat în special de trupe și interpreți locali de muzică populară, folk și pop-rock. Petrică Mureșan, Ionela Toma, ceterașii Petre și Petrică Zele dar și taraful Ceatăra din Carei au asigurat reușita primei părți a manifestării, începută în jurul orei 17. Seara, pe scenă s-au perindat Marius Chiș, care le-a oferit sătmărenilor o serie de momente vesele, interpreta de muzică populară Lavinia Goste, co-prezentatoarea evenimentului, iar în final, sătmărenii din Trupa XXL și DJ Raul Russu&MC Glow.

Evenimentul a fost organizat de USL. Liderii locali ai Partidului Social Democrat și Partidului Național Liberal, Valer Marian și Ovidiu Silaghi, dar și candidații USL la Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Județean, Dorel Coica și Adrian Ștef au petrecut alături de sătmăreni, la terase, dar au urcat și pe scenă, alături de Trupa XXL, spre finalul serii, dansând pe „Another Brick In the Wall”, celebrul hit al Pink Floyd, într-o versiune cover reușită a lui Călin Damșe, Mircea Deac & Co. 



Dacă e duminică, e Desperado. Clujenii vor deține capul de afiș în programul de azi. Sătmărenii sunt invitați, de la ora 16, la a doua zi a Tinereții, cu muzică populară, muzică ușoară, dans și un DJ party în încheiere.

Vezi aici programul Zilelor Tinereții

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite