FOTOGALERIE Marș împotriva violenței în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania împotriva violenței în familie s-a încheiat cu un marș
Campania împotriva violenței în familie s-a încheiat cu un marș

Aproximativ 100 de persoane au participat vineri după-amiază la un marș împotriva violenței în familie, la finalul campaniei “Violenţa în familie există… să vorbim despre ea!” organizată de Serviciul Public de Asistenţă Socială.

Ieri au avut loc ultimele acţiuni din cadrul campaniei anti-violență derulată de serviciul din subordinea Primăriei Satu Marei. Dimineața, în incinta Hipermarketului Real, membrii reţelei locale de acţiune împotriva violenţei în familie au distribuit calendare şi au discutat fenomenul cu trecătorii. Seria de evenimente s-a încheiat cu un marș împotriva violenţei, la care au participat aproximativ 100 de sătmăreni.



Elevi de la “Constantin Brâncuşi”, Colegiul Economic “Gheorghe Dragoş” Satu Mare și copii de la Casa de tip familial Diana, poliţişti locali, precum şi partenerii ai organizatorilor au înconjurat parcul central și au defilat pe Pasajul Coposu, echipați cu pancarte și baloane colorate în alb şi violet. Campania a avut scopul de a sensibiliza şi informa comunitatea cu privire la fenomenul violenţei în familie.

Marș împotriva violenței în familie
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite