UPDATE FOTOGALERIE Autorul jafului de la farmacia Galenus s-a predat poliției

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Farmacie jefuită în Centrul Nou
Farmacie jefuită în Centrul Nou

Farmacia Galenus din Centrul Nou a fost jefuită luni seara, în jurul orei 17. Un bărbat necunoscut a pătruns în incinta farmaciei, le-a amenințat cu moartea pe casiere și a reușit să fugă cu aproape 500 de lei. Bărbatul s-a predat poliției la miezul nopții.

Update Ora 10

Autorul jafului de la Farmacia Galenus a fost reținut. Vasile Ardelean, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cherăușa, s-a predat singur poliției, la miezul nopții. Tânărul a fost dus la Parchet și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, Ana Mălăescu, a declarat că bărbatul s-a hotărât să comită jaful fără pregătiri prealabile. „Avea nevoie de bani și s-a hotărât să-i obțină pe loc, în timp ce se afla în Centrul Nou, în apropierea farmaciei, a fost un gest spontan” a declarat Mălăescu. Potrivit sursei citate, bărbatul avea antecedente penale și nu era nici mascat, nici înarmat în momentul în care a comis infracțiunea. 

Ora 8.00

Jaful s-a produs la farmacia situată la doar câteva zeci de metri decasieria societății RDS din Piața 25 octombrie, jefuită, la rândul ei, de două ori. La momentul jafului, în farmacie se aflau doar două farmaciste și niciun client.



Autorul a pătruns în incintă, le-a spus femeilor că a făcut pușcărie și le-a amenințat cu moartea dacă nu le dă banii. Bărbatul, neînarmat, s-a făcut nevăzut cu 498 de lei.
Prins pe video?
Farmacia nu avea instalate sisteme de supraveghere video, dar autorul ar fi putut fi filmat de o cameră amplasată în incinta unei agenții de turism din imediata vecinătate a farmaciei, orientată spre fereastră. Jaful a fost anunțat la poliție de agenții unei firme de securitate care avea încheiat contrat cu societatea care deține farmacia. Până în prezent, poliția nu l-a identificat pe autor. Farmacistele au refuzat să facă declarații. Vom reveni cu amănunte. 

Farmacie jefuită în Centrul Nou
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite