FOTOGALERIE Hotelul Dacia - simbolul orașului, batjocorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul Dacia - simbolul distrus și abandonat al orașului
Hotelul Dacia - simbolul distrus și abandonat al orașului

Una din vitrinele de la parterul somptuosului Hotel „Dacia“, clădire monument aflată în proprietatea miliardarului Vasile Țânțaș, a fost spartă. Aurolacii și-au petrecut ultimele două nopți în condiții de „lux”, nederanjați de autorități.

Una dintre vitrinele înalte de la parterul Hotelului „Dacia“ a fost spartă sâmbătă noaptea. Aurolacii s-au aciuat instantaneu pe șantierul abandonat din incintă, nepăzit de nimeni. Doi jandarmi care patrulau în zonă au declarat că vitrina nu a fost securizată întrucât „din hotel nu mai este nimic de furat“. Se pare că vitrina a fost spartă în timpul unui scandal.



Luni dimineață, doi reprezentanți ai societății Beny Alex, care deține imoblilul, au fost prezenți pe șantierul abandonat. Până luni, la orele prânzului, incinta nu fusese îngrădită iar interiorul hotelului a fost deschis tuturor curioșilor.
Societatea Beny Alex, care deține clădirea monument, a sistat lucrările de reabilitare ale clădirii din lipsă de fonduri. După ce a achiziționat-o cu 1,8 milioane de euro de la foștii acționari ai Dacia SA, patronul Beny Alex, omul de afaceri Vasile Țânțaș cere pe clădire de cinci ori prețul achitat, aproximativ 10 milioane de euro. Termenul de finalizare a lucrărilor este 12 februarie 2012, însă lucrările la hotel stagnează de peste un an.  

Hotelul Dacia - simbolul distrus și abandonat al orașului

Citește și „Hotelul Dacia, tun imobiliar în așteptare

   

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite