FLAGRANT: Sătmărean în libertate, după ce a vrut să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Satu Mare, localitatea Cămărzana, a fost prins în flagrant în timp ce mituia un poliţist de frontieră din judeţul Maramureş cu suma de 1.000 de euro şi 200 de litri de alcool. Judecătorii au dispus să nu părăsească ţara timp de 30 de zile, el fiind cercetat în lbiertate.

Flagrantul a avut loc miercuri, după ce bărbatul a apelat la poliţist pentru a evita întocmirea dosarului penal pentru săvârsirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile marcate necorespunzător, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări foi de 3 grame, 200 tigări de foi mai mari de 3 grame, peste un kilogram tutun de fumat, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool, peste 300 litri.
Nu poate părăsi ţara 30 de zile
În urma flagrantului, sătmăreanul a fost reţinut de poliţiştii maramureşeni pentru 24 de ore şi prezentat ieri judecătorilor de la Tribunalul Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile din partea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. Judecătorii au respins propunerea procurorilor, înlocuind măsura preventivă solicitată de aceştia cu măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.
„În această dimineaţă am declarat recurs în acest caz, urmând ca judecata să continue la Curtea de Apel Cluj“, spune Ioan Petran, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. Deocamdată, sătmăreanul este cercetat în stare de libertate.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite