Satu Mare: Expoziţie fără vânzare în piaţa de maşini - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Expoziţie fără vânzare în piaţa de maşini - Revista presei locale
Satu Mare: Expoziţie fără vânzare în piaţa de maşini - Revista presei locale

Deşi piaţa auto a fost plină ieri, nivelul tranzacţiilor a fost extrem de redus, scrie Gazeta de Nord-Vest, iar Informaţia Zilei de astăzi titrează: Ansamblurile folclorice de copii reînvie tradițiile strămoșești

             Sutele de sătmăreni veniţi ieri mai mult în vizită în piaţa de maşini de la ieşirea din municipiu nu păreau să influenţeze în vreun fel situaţia neagră a vânzărilor auto. Turismul de piaţa ia amploare din ce în ce mai mult la Satu Mare, spre dezamăgirea comercianţilor care, cu toate că au lasat din preţuri, nu prea vând nimic în această perioadă. În cazul importurilor second hand, unele maşini ajung în cele din urmă să fie expuse la un preţ situat chiar sub cel de achiziţie din cauza blocajului de pe piaţa, dar tot fără succes. Nici măcar oferta deosebit de generoasă de autoturisme expuse în târg nu i-a ajutat pe vânzători în vreun fel, scrie gazeta de Nord-Vest.


Informaţia Zilei titrează: 300 de tineri au participat la Festivalul interjudețean de la Tășnad
Orașul Tășnad a fost gazda celei de a XII-a ediții a Festivalului interjudețean de folclor “Dragu-mi-i cântul și jocul”.  După cum am aflat de la Maria Crainic, specialist în cadrul Casei de Cultură din localitate, manifestarea folclorică ce a polarizat atenția multor iubitori de muzică și dansuri populare a fost organizată de Clubul Copiilor și Elevilor din Tășnad, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local, Consiliul Județean și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite