Experţii Comcas jefuiesc firmele în curs de lichidare-Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista Presei
Revista Presei

Ziarele locale de azi scriu despre cum experţii Comcas jefuiesc firmele în curs de lichidare şi despre 13.000 de gropi din municipiu care aşteaptă să fie astupate în această primăvară.

Gazeta de Nord Vest scrie despre doi lichidatori judiciari din judeţ, asociaţi la firma Comcas Expert, care face parte din grupul de firme Comcas, şi care au spoliat fără nicio jenă patrimoniul unei societăţi comerciale care a intrat în faliment. Patentând stilul Băhăian, aceştia au pus mâna pe bunurile societăţii apelând la interpuşi din rândul rudelor şi prietenilor, respectiv la firme fantomă special create pentru a participa la licitaţiile de vânzări de active organizate de ei. Prin această metodă, experţii Comcas au pus mâna, în decurs de trei ani, pe întregul patrimoniu (terenuri şi construcţii) pe care societatea intrată în faliment îl deţinea în localitatea Dorolt, aproape de Vama Petea. 

13.000 de gropi din municipiul Satu Mare aşteaptă să fie astupate în această primăvară-Revista presei

Informaţia Zilei începe să publice o serie de materiale care vor duce la îmbunătăţirea confortului din judeţ şi municipiu. Principala problemă este legată de prezenţa miilor de gropi pe străzile şi drumurile din judeţ. Fiind şi cel mai populat şi circulat, municipiul Satu Mare ocupă locul întâi după o primă apreciere a inginerilor pensionari care au semnat un protocol cu Primăria. În această primăvară vor trebui plombate peste 13.000 de gropi doar în municipiul Satu Mare. Se pare că principalii vinovaţi sunt firmele care execută lucrări în carosabil: E.ON Gaz ocupă de departe primul loc. Se sapă şanţuri, apoi sunt acoperite de mântuială. Pe locul respectiv apare un gropoi cât toate zilele. Cine răspunde? Cine pe cine trebuie să ia la rost? Cetăţenii pe reprezentanţii Primăriei, iar Primăria pe executanţi.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite