Eveniment caritabil în clubul Insomnia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou eveniment caritabil are loc astăzi la clubul Insomnia, începând cu ora 20.00. Beneficiarii acţiunii sunt copiii autişti de la Asociaţia „Sfântul Benedict“ din Satu Mare, iar cea care şi-a propus să îi ajute este trupa „Black & White Angels.

Programul începe la ora 20.00, când pe scena clubului Insomnia vor urca trupele „Decent & Kpo“ din Baia Mare şi „Soso & Eclypse“ din Oradea, care vor susţine momentele muzicale. Pentru acelaşi scop caritabili vor fi prezenţi şi cei de la „Crazy Dancers din Satu Mare“ şi „Foot Prints“ din Cluj Napoca.

Trupa, dedicată evenimentelor caritabile

„Black & White Angels“ s-a înfiinţat în anul 2008 şi s-a remarcat atât pe plan local, cât şi pe cel naţional, la diferite concursuri şi preselecţii. Anul trecut, aceeaşi trupă a organizat primul spectacol caritabil, tot pentru copiii autişti, iar un an mai târziu a reuşit să ajute o fetiţă bolnavă, implicând toate licee din Satu Mare. Anul acesta, în data de 2 august, trupa a aniversat doi ani de la înfiinţare.
Preţul de intrare la evenimentul din această seară este de 5 lei şi sunt aşteptaţi cât mai mulţi sătmăreni cu inima mare, care vor să-i ajute pe copiii loviţi de soartă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite