Satu Mare: Euronavetiştii aduc modelul spaniol în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Euronavetiştii aduc modelul spaniol în municipiu
Satu Mare: Euronavetiştii aduc modelul spaniol în municipiu

După 16 ani de muncă în străinătate, familia Fodor a implementat sistemul distrubuţiei de conserve şi în România. Afacerea se dezvoltă treptat, iar firma începe să aibă din ce în ce mai multe comenzi.

În condiţiile în care tot mai multe firme şi fabrici se apropie de faliment, o familie sătmăreană din localitatea Odoreu a început o afacere cu conserve vegetale aduse din Spania. După 16 ani munciţi în străinătate, familia Fodor a acumulat experienţă în domeniul comerţului, producţiei şi distribuiţiei produselor alimentare cu o marcă foarte importantă de conserve din Spania , “Celorrio” şi “Sarasa”. De aici a pornit ideea unei afaceri proprii. În prezent a ajuns să aibă colaboratori în ţară, iar afacerea se dezvoltă pe zi ce trece.

Cât timp am lucrat în Spania m-am ocupat de acelaşi lucru. Treptat, acolo mi-am înfiinţat o firmă de transport şi studiind calitatea-preţ a produselor, mi-a venit ideea de a aplica sistemul şi în România”, a declarat Nicolae Fodor, administratorul firmei Celorrio.

În decembrie 2008, societatea cu capital privat şi-a început activitatea în comuna Odoreu, judeţul Satu Mare. Investiţia a fost extrem de mare, 150.000 de euro, bani strânşi de-alungul celor 16 ani în care au muncit în Spania. “Este o investiţie pe termen lung. Este greu l-a început, dar cred că mergem pe drumul cel bun”, a mai declarat Nicolae Fodor.


Mai multe detalii, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite