Satu Mare: Emoţii în prima zi de şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Emoţii în prima zi de şcoală
Satu Mare: Emoţii în prima zi de şcoală

Emoţiile au pus stăpânire azi atât pe elevii care păşesc pentru prima dată pragul şcolii, cât şi pe cei care îi aşteaptă un an de recapitulare pentru examene. Curtea fiecărei şcoli a fost plină de sute de părinţi şi bunici.

Încă din prima zi, bobocii şi-au primit manualele în cadrul unei ore de recapitulare a cunoştinţelor din grădiniţă, asistaţi de părinţii care se mirau de isteţimea acestora. Bliţurile aparatelor foto ale părinţilor străluceau des, aceştia fiind de părere că orice moment din prima zi de şcoală trebuie imortalizat. „Cred că noi suntem mai emoţionaţi decât ei. Îmi doresc ca fiecare părinte să simtă această mândrie într-o zi“, spune Fiuca Gherman, 33 ani, părinte.

Gata cu joaca!

Cei mai emoţionaţi au fost elevii de clasa a opta, pe care îi aşteaptă o serie de examene. „Uneori ajung acasă şi plâng când mă gândesc că acum, după ce am tot amânat acest moment în mintea mea, joaca s-a terminat“, spune Andrada Pop, elevă în clasa a opta la „Grigore Moisil“. Profesorii promit un an plin de schimbări în bine atât pentru părinţi cât şi pentru profesori.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite