Elevi în practică la Jandarmeria Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte elevi de la şcoli Militare şi de Subofiţeri Jandarmi îşi efectuează stagiul de practică în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare. Elevii sunt de origine din judeţul Satu Mare urmând ca după absolvire, ei să fie încadraţi la IJJ Satu Mare.

Şapte tineri sătmăreni, cursanţi ai şcolilor Militare şi de Subofiţeri Jandarmi îşi efectuează stagiul de practică în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare. Stagiul elevilor a început ieri, urmând ca elevii să-şi pună în practică noţiunile teoretice învăţate la şcoală, prin participarea la misiuni de ordine publică, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele sdomeniului de activitate.
Din cei şapte învăţăcei, patru elevi provin de la Şcoala Militară de Jandarmi Dragăşani şi trei de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, toţi fiind  în anul II de studiu, urmând ca în vară să-şi încheie studiile. Pentru a-şi urma stagiile de rpactică conform legii, elevii vor fi îndrumaţi de câte un tutore cu experienţă în activitatea profesională.
Toţi cei şapte elevi au origini în Satu Mare, urmând ca după absolvire să fie încadraţi în unitatea noastră.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite