EXCLUSIV Afacerile Interne ale Poliției. Comisarul Adi Bota, suspect în dosarul înscenării de la Investigarea Fraudelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura şi Adrian Bota
Laura şi Adrian Bota

Comisarul de poliție Adrian Bota, soțul sexy-pedelistei Laura Bota, este principalul suspect în dosarul care vizează o presuspusă înscenare împotriva a doi polițiști, Ioan Păcurar și Ioan Fernea, lucrători în cadrul Serviciul de Investigarea Fraudelor din Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare.

Cei doi polițiști au primit prin poștă plicuri conținînd câte 300 de euro fiecare și s-au autodenunțat. Concomitent, pe adresa mai multor instituții din Ministerul Administrației și Internelor au ajuns denunțuri, în care cei doi erau acuzați de mită. Cazul este cercetat de Direcția Generală Anticorupție (DGA), sub coordonarea Serviciului Teritorial Oradea al Direcției Naționale Anticorupție (DNA).    

Surse din DGA, confirmate de surse din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au confirmat pentru „Adevărul“ că una dintre principalele piste urmărite în cadrul anchetei îl vizează pe comisarul Adrian Bota, lucrător în cadrul aceluiași Serviciu de Investigarea Fraudelor. Adrian Bota a fost trimis în judecată de DNA într-un dosar de luare de mită anchetat chiar de Serviciul de Investigarea Fraudelor din care face parte.

CITEȘTE ȘI << Comisarul Adi Bota, soțul sexy-pedelistei Laura Bota, a fost trimis în judecată pentru luare de mită>>

ADI BOTA, VIZAT DE O ANCHETĂ EFECTUATĂ DE PĂCURAR

Ioan Păcuraru a efectuat cercetările în dosarul cabinetelor medicale obținute, prin intermediul lui Adrian Bota, de soția sa, sexy-pedelista Laura Bota. DNA l-a trimis în judecată pe comisar pentru luare de mită în dosarul amintit, în urmă cu aproximativ o lună. DGA suspectează că plicurile și denunțurile sunt „opera” comisarului Bota, care a dorit să se răzbune astfel pe colegii de la Investigarea Fraudelor. Cazul a atras și atenția ofițerilor din Serviciul de Investigații și Protecție Internă (SIPI).

Ancheta efectuată de Păcuraru a scos la iveală că în 2007, Adi Bota, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară la I.P.J. Satu Mare – Serviciul de Investigare a Fraudelor, i-a solicitat lui Ștefan Szabo, la vremea aceea președinte al Consiliului Județean Satu Mare, să facă demersurile necesare pentru vânzarea a două cabinete medicale stomatologice către medicul la care soția sa era angajată ca asistentă. Soţia sa, sexy-pedelista Laura Bota, urma să intre ulterior în proprietatea cabinetelor. La instrumentarea dosarului, procurorii DNA au colaborat cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie. Ioan Păcuraru a confirmat, în exclusivitate pentru „Adevărul“, că a participat, ca anchetator, în dosarul cabinetelor medicale.

Laura Bota, şefa pedelistelor din Satu Mare, un nou pictorial sexy!

Ancheta cu privire la posibila înscenare a fost declanșată în jurul datei de 20 ianuarie, după ce poliițiștii care au primit banii prin poștă, la ei acasă, s-au autodenunțat. Stelian Călugăru, şeful DGA Satu Mare, a declarat că principala pistă urmărită în anchetă este o înscenare, pusă la cale de cineva din interiorul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

CITEȘTE ȘI <<Doi polițiști din Serviciul de Investigare a Fraudelor, victimele unei înscenări. DGA și DNA cred că autorul e polițist!>>ț


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite