EXCLUSIV A dispărut de acasă ca să nu ajungă după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul de 43 de ani a dipărut de acasă miercuri dimineaţa
Bărbatul de 43 de ani a dipărut de acasă miercuri dimineaţa

Poliţia şi familia caută de un bărbat dispărut de trei zile, care a lăsat două bilete de adio. Nimeni nu a l-a mai văzut de miercuri dimineaţă. Viorel Săvianu, de 43 de ani, a lăsat două bilete de adio familiei, unde dă de înţeles că îşi va lua viaţa.  Este pentru prima dată când dă se înţeles că se va sinucide.

Un bărbat de 43 de ani din localitatea Botiz a pus aseară pe jar poliţiştii sătmăreni, după ce familia a găsit două bilete de adio. Viorel Săvianu, de 43 de ani, a dispărut miercuri dimineaţă de acasă. Acesta a spus familiei că se duce la poliţie, pentru că avea o citaţie din 6 decembrie pentru complicitate la furt.
De trei zile, familia lui nu mai ştie nimic de el. Aseară, mătuşa lui a spart uşa camerei unde stătea bărbatul şi a găsit două bilete de adio, scrisori în care îşi cerea scuze de la fosta soţie şi de la copilul său, în vârstă de 17 ani. Disperată, a chemat urgent poliţia. „De trei zile nu l-am mai văzut. Miercuri mi-a spus că merge la poliţie, unde era citat. Mi-a spus că nu a făcut nimic rău şi se duce să le spună poliţiştilor, însă nici acolo nu şi-a făcut prezenţa“, a declarat Florica Matei, mătuşa bărbatului.

Şi-a cerut scuze de la băiat

„Te rog din suflet să mă ierţi pentru greşelile făcute faţă de tine, ştiu că am greşit mult, dar sper că ai învăţat din greşelile mele şi să nu comiţi şi tu aceleaşi greşeli. Sper ca Dumnezeu să te ajute, căci eu nu te pot ajuta numai din lumea cealaltă. Sper să-ţi întemeiezi o familie şi să vieţuieşti până la adânci bătrâneţi, pe acest pământ, să ai parte de nepoţi. Aş fi dorit să îţi pot scrie mai multe, dar ştii că nu îmi place să vorbesc“, era menţionat în scrisoarea de adio adresată fiului.
Acesta îşi cere scuze şi de la fosta soţie, de care a divorţat de mai bine de 10 ani. „Să ştii că te-am iubit ca nimeni altul pe această lume pământească şi e mai bine să plec pentru că să nu mai suferiţi, poate este mai bine aşa, ştiu sigur. Să nu uiţi că avem un fiu împreună şi să ai grijă de el“, sunt ultimele fraze adresate soţiei.

Familia este disperată


Conform poliţiştilor din Botiz, bărbatul este acuzat de complicitate de furt, infracţiune comisă alături de un camarad de-al său. Nici cealaltă persoană nu a fost deocamdată găsită. „Mi-am dat seama că se va întâmpla ceva. Luni seară mi-a cerut două coli albe, spunându-mi că vrea să scrie ceva“, a spus Florica Matei, mătuşa bărbatului.
Poliţia îl caută acum peste tot. Nu este pentru prima dată când lipseşte de acasă, însă până acum nu a lăsat niciun bilet de adio.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite