Şoferiţă pericol public: a furat maşina surorii şi a buşit trei autoturisme după o urmărire ca-n filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kulcsar Annamaria, o minoră de 17 ani, a furat maşina surorii ei şi a fugit în oraş. Pe traseu, tânăra a produs pagube altor 3 sătmăreni. Poliţiştii au reuşit să o prindă abia după al treilea accident, produs pe strada Careiului.

UPDATE: ora 8.10

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Ana Lăpştea Mălăescu a declarat că Annamaria Kulcsar a fost reţinută aseară pentru 24 de ore, fiind implicată în trei accidente rutiere. Minora va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

      "În urma audierilor martorilor şi a celor implicaţi în evenimentele rutiere, s-a constatat că tânăra a sustras autoturismul aflat în posesia Brigittei Gaspar, una din surorile ei, iar mai târziu aceasta a produs o serie de accidente în jurul orei 24.00. În momentul de faţă fata este cercetată penal pentru furt calificat, conducere pe drumurile publice fără a poseda de permis de conducere, având o concentraţie alcoolică pură de 0,46 rezultată în urma efectuării etilotestului la faţa locului, dar şi pentru conducerea pe drumurile publice fără aprobarea organelor de Poliţie", spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Satu Mare.

Ora 02.00

    Maria Tarţa povesteşte că fiica ei, Kulcsar Annamaria a plecat de-acasă în jurul orei 20.00 cu maşina surorii ei. „Fiica mea cea mică, Annamaria, a mers acasă la cealaltă fată a mea, care a lăsat-o în casă, fiindu-i soră. Cea mică a luat cheile maşinii şi a fugit. Noi am sunat imediat la poliţie şi am fugit după ea. Am urmărit-o prin oraş cât am putut, însă avea viteză prea mare şi la un moment dat ne-a scăpat de sub ochi", povesteşte mama.

image

    Tentată să se sinucidă de mai multe ori

    "Nu e pentru prima oară când fata face astfel de gesturi. A mai avut tentative de sinucidere, iar asta din cauza unui băiat cu care este de 3 ani şi care o alimentează cu alcool şi droguri. Am internat-o şi într-un centru pentru minori, am mai avut şi cu alte ocazii probleme cu Poliţia din cauza ei, dar  fapta  ei din această seară trece cu mult peste orice măsura", spune mama fetei.

image

 Mai mulţi martorii oculari spun că fata apăruse brusc cu passatul roşu şi fără să se asigure a trecut pe lângă ei, unii dintre ei trezindu-se cu maşinile buşite.Un taximetrist povestea că în momentul în care minora a fost dată în urmărire, au fost anunţaţi taximetriştii prin staţie să urmărească autoturismul.

Mai multe date despre „victimele“ tinerei şoferiţe, aflaţi azi în Adevărul de Seară

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite