EXCLUSIV: Motocicletă la preţ de apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai scumpă motocicletă din judeţ costă 17.000 de euro şi este 100% tunată. Yamaha Willstar este o motocicletă unicat, ce-i aparţine omului de afaceri Ştefan Fastus, preşedintele Viking Moto Club.

Omul de afaceri sătmărean Ştefan Fastus este unul dintre cei mai mari fani ai motocicletelor din Satu Mare. Deţine cinci motociclete, trei înregistrate, destinate circulaţiei, şi alte două de colecţie, scoase din uz.
Cea mai scumpă motocicletă pe care o are este o Yamaha Willstar, fabricată în Japonia în anul 2000. A cumpărat-o în 2007 din Germania cu 14.000 de euro. Pe parcursul anilor, motocicleta a trecut printr-o serie de modificări efectuate de specialiştii de la firma Thunder Bike, unica firmă din Europa autorizată să facă astfel de lucrări de tuning.
„Am modificat absolut totul. De la culoare, până la design, iar acum are o imagine de nerecunoscut”, spune Fastus. În urma modificărilor, motocicleta a ajuns la valoarea de 17.000 de euro, cam cât un apartament cu două camere într-un cartier sătmărean.
Motocicleta cu suport pentru pălincă
„I-am montat nişte decoraţiuni unice şi practice, în acelaşi timp. Are printre altele un rezervor de pălincă şi un crash bar, un altfel de rezervor în care de obicei ţin jagermaister”, dezvăluie motociclistul.
Un alt aspect interesant este faptul că roata din spate are 28 de centimetri lăţime, având alte dimensiuni decât cea din faţă, iar în ceea ce priveşte capacităţile, are 60 de cai putere şi un motor de 1.600 de centimetri cubi.
„O astfel de motocicletă nu este destinată concursurilor de accelerare, ci mai mult pentru aspect. Trei ani la rând am participat la concursuri de frumuseţe pentru motociclete, organizate în Ungaria, Slovacia şi România, iar de două ori am obţinut locul I şi o dată locul III”, încheie Ştefan.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite