Satu Mare: Update - EXCLUSIV Localul „Bulevard” a fost ţinta unui jaf, aseară(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de o săptămână, la Satu Mare s-au înregistrat două jafuri şi o spargere. Localul „Bulevard” a fost jefuit de un bărbat de 40-45 de ani, mascat, care a fugit cu suma de 1.000 de lei. Adevărul de Seară vă prezintă în exclusivitate poze cu autorul jafului.

Infracţionalitatea ia proporţii din ce în ce mai mari în judeţul Satu Mare. În ultima săpămână, au avut loc două jafuri armate şi o spargere.
Aseară, în timp ce autorii jafului de la casieria RCS&RDS erau prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe strada Lovinescu a avut loc un nou jaf armat. De data aceasta, prejudiciul a fost mult mai mic. Localul cu aparate de joc „Bulevard” a fost ţinta unui bărbat de 40-45 de ani, mascat, care a fugit cu suma de 1.000 de lei. „La ora 20.30 a intrat o persoană în local, era mascată şi avea un cuţit în mână. M-a ameninţat că mă omoară dacă nu îi dau toţi banii. Înainte de iasă din local a pulverizat cu spray lacrimogen în toată sala. Nu am apucat să văd în ce parte a luat-o”, spune Gabriela, angajata localului unde a avut loc jaful armat.

Infractorul a scăpat

Cu toate că firma specializată de pază a ajuns la faţa locului în mai puţin de două minute, infractorul nu a fost prins. La faţa locului au ajuns şi criminaliştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, care au demart o anchetă. Ei speră să îl prindă pe autor, după ce vor viziona imaginile surprinse de camerele video.

Poliţiştii par să fi scăpat situaţia de sub control, în condiţiile în care majoritatea cazurilor sunt cu autori necunoscuţi. După ce autorii jafului de la casieria RCS&RDS au fost prinşi în cursul zilei de sâmbătă, organele de cercetare au de rezolvat alte două cazuri: o tâlhărieşi un furt.

6.400 de lei furaţi la „Class Bowling”

Pe lângă ultimul jaf, care a avut loc aseară la „Bulevard”, ieri a avut loc, în jurul orei 04.00, o spargere. Persoane necunoscute au spart „Class Bowling”, un salon de biliard din centrul oraşului. Pentru a nu lăsa niciun indiciu, autorii au tăiat firele de alimentare cu energie electrică. Au spart câteva aparate de joc, prejudiciul cauzat fiind de 6.400 de lei.  Abia dimineaţă, angajaţii salonului au observat pagubele.

Mai multe detalii, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite