Două maşini de lux au fost incendiate azi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme au fost incendiate în această dimineaţă de persoane necunoscute la această oră. Incendiile au izbucnit pe aleea Petuniei din municipiul Satu Mare, unde un autoturism marca Chevrolette Aveo cu nr. SM 06 EYS, respectiv Mercedes Benz E220 cu nr. LL 357 FY au ars în proporţie de 65%.

Din primele cercetări se pare că ambele incendii au fost provocate de persoane necunoscute în acest moment. Azi noaptea. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare au fost solocitaţi să intervină pentru stingerea incendiilor provocate la autoturismelor  Mercedes Benz E220 cu nr. LL 357 FY şi Chevrolette Aveo cu nr. SM 06 EYS, cu posibilităţi de propagare la restul maşinilor din parcare.

image


În urma incendiului au ars autoturismul Mercedes Bemz în totalitate şi autoturismul Chevrolette Aveo în proporţie de aproximativ 65%, în valoare de aproximativ 50000 lei, şi au fost salvate alte opt autovehicule, valoarea acestora fiind de aproximativ 160000.
Cauza producerii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere  pentru a genera incediu de către o persoană necunoscută.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite