Doi minori au fost prinşi în flagrant în timp ce furau un radio şi CD-uri din autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Doi minori, de 14 și 17 ani, sunt cercetați de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme, suspectul de 17 ani fiind și încarcerat pentru 24 de ore în arestul IPJ Satu Mare.

Polițiștii i-au surprins în flagrant pe cei doi minori, în cursul nopții trecute, în timp ce furau un radio CD și 35 de CD-uri, dintr-un autoturism parcat pe Strada Păpădiei din municipiu, profitând de faptul că portiera din față a mașinii era neasigurată. „Extinzând cercetările polițiștii au administrat probe concludente în urma cărora s-a reținut în sarcina celor doi minori și comiterea altor 11 infracțiuni de furt din autoturisme, tot pe raza municipiului reședință de județ", potrivit unui comunicat al IPJ Satu Mare.

Furturile au fost comise în ultimele două săptâmâni, pe timp de noapte, suspecții profitând în majoritatea cazurilor de faptul că proprietarii autovehiculelor lăsau bunurile la vedere și nu asigurau portierele ori geamurile mașinii.

Cei doi minori au sustras din autoturisme diverse bunuri găsite - radio CD-playere, ceasuri de taxat și stații de emisie taxi, telefoane mobile, gps-uri, telefoane mobile - polițiștii reușind să identifice și persoanele cărora le-au fost oferite spre vânzare pentru prețuri modice bunurile furate, astfel încât prejudiciul cauzat a putut fi în mare parte recuperat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite