Doi interlopi au bătut un taximetrist de la firma VIP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetristul lucra în tura de noapte
Taximetristul lucra în tura de noapte

Doi bărbați care fac parte dintr-un grup de interlopi sătmăreni l-au bătut, ieri noapte, pe un taximetrist de la firma VIP pe care l-au solicitat să-i transporte la o anumită destinație. Incidentul s-a petrecut azi noapte la ora 0.38 pe B-dul Independanței. 

Ciprian B., de 22 de ani și Ioan M., de 45 de ani aflați în stare avansată de ebrietate l-au lovit pe Gabor Acs cu un pahar de sticlă în cap, provocându-i mai multe leziuni și escoriații la cap și pe față. Taximetristul a cerut ajutor colegilor și poliției prin dispecerat, o echipă de polițiști și o ambulanță deplasându-se la incident, pe b-dul Independenței. Taximetristul a refuzat transportul la spital însă a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ciprian B., a primit o amendă de 500. 

Patronul firmei, Ioan Fanea, a refuzat să facă publice numele agresorilor până în momentul în care poliția va încheia ancheta.  Acesta a declarat că cei doi sunt cunoscuți în lumea interlopă și că în momentul în care l-au bătut pe taximetrist erau în stare avansată de ebrietate. „ Nu e vorba că nu au vrut să plătească cursa ci pur și simplu aveau chef de scandal. Nu e pentru prima dată când se întâmplă. În fiecare noapte se întâmplă câte o agresiune“, a declarat patronul. 

 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite