Doi copii au fost răniţi într-un accident din Răteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii de 12 şi 13 ani au fost transprotaţi la spital cu răni grave în urma unui accident rutier ce s-a petrecut ieri după-masa în localitatea Răteşti. Copiii se aflau pe bancheta din spate a autoturismului condus de o tânără de 21 de ani din localitatea Cămin, care nu a acordat prioritate celuilalt autoturism, astfel încât s-au ciocnit.

O tânără de numai 21 de ani din localitatea Cămin va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă după ce în cursul după-amiezii de ieri a intrat în impact cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Nadâşu Hododului, neacordându-i prioritate de trecere. În urma impactului, doi copii de 12 şi 13 ani au fost răniţi grav şi transportaţi la spital cu traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii.
Poliţiştii au recoltat probe biologice de la ambii conducători pentru a stabili alcoolemia din sânge. Din primele cercetări reiese că niciunul din şoferi nu avea alcoolemie, cel puţin în aerul pur expirat. Cercetările continuă, iar tânăra se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Unul dintre copii a fost lăsat acasă, iar celălalt se află sub supraveghere medicală.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite