UPDATE Doi bărbaţi răniţi în accidente de muncă. Unul este în comă profundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambii bărbaţi au fost transportaţi de urgenţă la spital/foto: Arhiva
Ambii bărbaţi au fost transportaţi de urgenţă la spital/foto: Arhiva

Bărbaţii, unul în vârstă de 53 de ani şi celălalt de 42, erau angajaţi ai unor societăţi comerciale din domeniul prelucrării lemnului. Ambele accidente s-au petrecut în cursul zilei de ieri.

UPDATE ora 13.25

Gerezon N. bărbatul în vârstă de 53 de ani rănit grav după ce un copac a căzut peste el, a murit. Potrivit directorul ITM Satu Mare, Cristian Sasu, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Cluj-Napoca, iar astăzi a decedat.

Bărbatul de 53 de ani, Gerezon N., a suferit leziuni foarte grave şi se află internat în comă profundă la Spitalul Judeţean Satu Mare. Accidentul căruia i-a căzut victimă s-a produs în cursul dimineţii de ieri, în jurul orei 10.00, în zona pădurii comunale din Socond. Bărbatul a tăiat nişte salcâmi, iar unul dintre copaci s-a răsturnat peste el, cauzându-i leziuni grave la nivelul capului. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare. Cauza este investigată de poliţiştii Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală şi de specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare.
Cel de-al doilea accident de muncă s-a produs tot ieri, în jurul prânzului, la ora 13.00. Ioan V., de 42 de ani, din Santău, angajat al unei societăţi comerciale cu sediul în localitatea Moftinu Mare, în timp ce executa activităţi de debitat material lemnos, a fost acroşat de un fierăstrău circular, suferind vătămări la antebraţul stâng. La faţa locului au intervenit poliţişti din cadrul Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală şi lucrători ai I.T.M. care au pornit o anchetă. Bărbatul a fost transportat la spital. „În ambele cazuri cercetările continuă. În ce priveşte bărbatul aflat în comă la spital, în funcţie de evoluţia stării lui de sănătate, se va proceda la încadrarea juridică a faptei, iar în cel de-al doilea caz, cercetările vor stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul”, a declarat Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite