Satu Mare: Trupa Play&Win, în concert diseară la Miss Boboc „Doamna Stanca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul concursului, 13 concurente se vor lupta pentru titlul de cea mai frumoasă elevă. Evenimentul începe de la orele 18.00 iar organizatorii promit un spectacol de zile mari, cu multe surprize pentru public

Trupa Play & Win va concerta, în această seară pentru cele mai frumoase boboace de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ în cadrul concursului de frumuseţe ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, începând cu orele 18.00.  Organizarea evenimentului aparţine elevilor claselor a XII-a, cu sprijunul profesorilor şi a directorului colegiului. Cele 13 boboace care se vor lupta pentru marele premiu au fost alese cu mare atenţie, în urma unei preselecţii. Tema concursului este „The sound of nature“, cele 13 domnişoare fiind îndrumate de coregrafa Erika Lukacs, care le-a suspus pe concurente la un program strict de repetiţii coregrafice în vederea pregătirii probelor.

Probe de foc

Concurentele vor fi nevoite să treacă prin mai multe probe de foc. Obişnuitele ţinute de zi, sport şi seară nu vor pune probleme pentru cele 13 boboace, însă probele de aptitudini vor face diferenţa în ceea ce priveşte câştigătoarea. Una dintre trupele care se află în top-urile româneşti, va întreţine atmosfera după concursul de frumuseţe. Play&Win va concerta în jurul orei 22.00. After-ul party-ul se va desfăşura la Club Insomnia, unde invitatul special este DJ Jungle.
Preţul unui bilet este 15 lei şi se pot procura de la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Organizatorii promit un spectacol incendiar, aşa cum i-au obişnuit şi până acum pe toţi elevii de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite