Satu Mare: Distracţie maximă în cluburile sătmărene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Distracţie maximă în cluburile sătmărene
Satu Mare: Distracţie maximă în cluburile sătmărene

Tinerii au luat cu asalt cluburile din municipiu. De la muzică live hip hop, rock n roll sau muzică electronică, iubitorii de distracţie au petrecut până dimineaţă.

Sătmărenii au avut unde să se distreze în acest weekend.  Cluburile şi pub-urile din oraş au pregătit un program antrenat, cu promoţii la băuturi pentru a-şi pune în mişcare clienţii pe ringul de dans.
Pentru o distracţie pe cinste pe muzică live, sătmărenii au avut în acest weekend două oferte tentante.  La Music’at Janosi Csaba s-a dat tonul distracţiei cu muzică live şi invitaţi surpriză, pe ritmuri de blues funky soul şi rock and roll, intrarea fiind şi liberă. La Club Infinity, a fost  concert hip hop şi mixaje drum’N Bass. “Am avut invitaţi din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Carei şi Satu Mare. A fost distracţie până dimineaţă cu PotyautasBothee, Dynamik Duo, JegCsap, Szikra, StiNKcity, Institutia Lirica, şi B-element”, a declarat DJ PoiSon.

Whiskey gratis la Zambara

Tot sâmbătă, începând cu orele 22.00, la noul club Zambara, deschis în locaţia fostului club Las Vegas, DJ Gaby a mixat live la “Total Dance Party”. Intrarea a fost 5 lei pentru băieţi şi gratis pentru fete.  “Am avut  şi animatoare din Cluj-Napoca, promoţii la băuturi, iar de la ora 01.00, timp de 10 minute clienţii noştri au fost serviţi cu whiskey din partea casei”, spune Gheorghe Pop, manager.  Şi în club Bora Bora distracţia a fost asigurată de DJ Pepe cu un live mix de senzaţie.

Western Party la Insomnia

Club Insomnia a dat o petrecere western, cu muzică country, cu cowboys şi alte suprize. „A fost o petreceră tematică, în premieră pe Satu Mare, cu superatmosferă, reprezentanţii clubului au avut o ţinută special aleasă pentru evenimentul din această seară, iar băuturile au fost  la preţuri imbatabile”, spune Mircea Ofrim, manager. Distracţia a început după orele 22.00. „neaşteptat de multe persoane au fost prezente aseară în club. Fetele, îmbrăcate în ţinută cowboy au fost atracţia serii. Cele peste 200 de persoane au petrecut până în zori“, a declarat Dj Lucky.
La The Score Pub, sâmbătă seara a mixat DJ Rhico. Sătmărenii s-au distrat pe cele mai tari hituri de clubbing, mixate live. „A fost o seară pe cinste, cu muzică bune şi fete frumoase. Mă distrez de fiecare dată la Scor Pub“, a declarat sătmăreanul Mihai Pop. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite