Deţinutii sătmăreni au votat de dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procesul de vot de la Penitenciar s-a desfăşurat normal
Procesul de vot de la Penitenciar s-a desfăşurat normal

Din cele 429 de persoane încarcerate în  Penitenciarul Satu Mare, 209 dintre aceştia şi-au exprimat opţiunea de vot. Numărul celor care au votat azi este aproximativ egal cu al celor din primul tur de scrutin pentru alegerile preşedintelui României.

Conform celor declarate de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Satu Mare, 209 persoane private de libertate şi-au exprimat până la ora 12.00 opţiunea de vot. Au fost instalate două cabine de vot, iar urna mobilă a fost asigurată de secţia de votare 60 Satu Mare, la care sunt arondaţi. „Întregul proces de vot s-a desfăşurat normal, fără incidente la nivelul unităţii“, a declarat Raluca Dimulescu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Satu Mare.

Şi persoanele aflate în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare au votat de dimineaţă. Din cele 26 de persoane incarcerate, doar 21 sunt cu drept de vot. La primele ore ale dimineţii, 15 arestaţi  şi-au exprimat opţiunea electorală în urna mobilă adusă de la Liceul Gheorghe Dragoş din Satu Mare. 

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite