Designerul sătmărean, Kinga Varga, şi-a lansat colecţia de vară 2010 “Summer Feelings”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kinga Varga şi-a lansat colectia de vară prêt-a-porter pentru vara 2010, “Summer Feelings”. Evenimentul a avut loc la Atelierul de Modă “Ordinary People” din capitală. 

Imprimeuri şi desene pe tricot
Colecţia “Summer Feelings” by Kinga Varga este o invitaţie pentru a trăi din plin sentimentul de vacanţă: linişte interioară, visare, pasiune, trăire intensă, siguranţă de sine. “Ceea ce aduce nou colecţia din acest an sunt imprimeurile şi desenele pe tricot. Summer Feelings a fost creată din dorinţa de a da femeii puterea de a fi diferită de fiecare dată. Cred că în orice femeie există o sclipire interioară care odată scoasă la iveală o face să fie deosebit de frumoasă şi o ajută să se redescopere sieşi şi celor din jur mereu plină de viaţă. Din acest motiv, pentru fiecare dintre modelele prezentate există variaţiuni de imprimeuri, accesorii şi contexturi“ a declarat Kinga Varga.

Folosind atât culori puternice precum roşu şi albastru, cât şi culori pastel, trecând de la alb la beige, verde crud şi bleu, colecţia Summer Feelings se asortează uşor cu tonurile calde ale verii. Jucându-se cu aplicaţii, imprimeuri şi contexturi, Kinga Varga experimentează noi dimensiuni ale creaţiilor din tricot, propunând 4 teme care permit femeilor opţiuni variate, inspirate de un sentiment diferit: Smart, Dream,  Passion şi Extasy.

Sătmăreanca Kinga Varga este primul designer român care a explorat cu îndrăzneală şi imaginaţie un teritoriu nou, cel al creaţiilor din tricot, dezvoltând brandul care îi poartă numele.

De la piese care pot fi purtate zi de zi în combinaţii ingenioase, până la creaţii unicat realizate manual cu fire speciale, Kinga Varga s-a impus pe piaţa de fashion din România printr-o marcă proprie caracterizată prin inovaţie, stil şi eleganţă.


Săptămâna viitoare, designerul va fi prezent la Iaşi unde se va desfăşura festivalul de modă Fashion Week cu colecţia de iarnă 2010-2011.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite