Deşeuri pe post de haine – revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Majoritatea magazinelor second-hand din Satu Mare nu respectăp legislaţia privind dezinfectarea articolelor de îmbrăcăminte sau încălţăminte, scrie Gazeta de Nord Vest. Ziarele locale scriu şi despre împărţirea bugetului sărăc, realizat ieri în şedinţă de Consiliu Judeţean.

Lenjeria intimp se vinde doar cu certificatul de igienă al exportatorului. Dacp nu este dezinfectatp, clienşii pot contracta grave afecşiuni ale pielii. În acest moment, piaţa magazinelor vestimentare second-hand din Satu Mare nu oferă o garanţie reală cumpărătorilor interesaţi de aceste articole. Clientii sunt expuşi riscului contractarii de diverse infecţii si micoze, mai ales dacă achizitionează articole de lenjerie intimă precum pijamale, chiloţi, sutiene sau lenjerie de pat, scrie Gazeta de Nord Vest.

80% din sume ajung la primării de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice

Ieri a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Satu Mare care a avut iniţial pe ordinea de zi 12 puncte, plus diversele. Ulterior pe ordinea de zi s-au mai înscris două proiecte, care s-au referit la scoaterea la concurs a postului de director al Bibliotecii Judeţene şi cel al Muzeului Judeţean.Şedinţa a fost condusă de către Csehi Arpad – preşedintele Consiliului Judeţean iar la ea au participat toţi cei 33 de consilieri judeţeni, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite