Deputatul Ioan Holdiș: „Jurj, Popa și Ulici sunt suspendați de drept din PDL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Holdiș, președintele Organizației Județene a PDL Satu Mare
Ioan Holdiș, președintele Organizației Județene a PDL Satu Mare

Nicolae Jurj, fostul șef al ARR, Mariana Popa, fostul inspector general școlar și Ioan Ulici, inspector în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Satu Mare, fost adjunct al instituției, au fost suspendați din PDL.

Deputatul PDL Ioan Holdiș, președintele Organizației Județene a PDL Satu Mare a declarat pentru „Adevărul de Transilvania” că măsura suspendării este impusă de modificarea prevederilor statutare ale PDL. „Am luat decizia de modificare  statutului în urmă cu aproximativ trei săptămâni la nivel central. Potrivit modificarii statutare, Jurj, Popa și Ulici sunt suspendați de drept din toate funcțiile de partid până la soluționarea cazurilor” a declarat Holdiș.
Potrivit afirmațiilor sale, PDL ar putea reveni asupra suspendării celor care vor fi achitați. Dintre cei trei, singura care îndeplinea o funcție în partid a fost Mariana Popa, președintele oranizației județene de femei a PDL Satu Mare. Mariana Popa a demisionat în 30 noiembrie din funcția de inspector general școlar, după ce DNA a trimis-o în judecată pentru luare de mită. Ioan Ulici, fostul adjunct al DGFP,  este învinuit în același dosar pentru trafic de influență și instigare la luare de mită. Șeful ARR a fost arestat pentru luare de mită în formă continuată într-un alt dosar instrumemntat de procurorii DNA și a fost inlocuit din funcșie în 21 noiembrie.  



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite