Satu Mare: Dealeri auto speră ca din toamnă să pornească vânzările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Dealeri auto speră ca din toamnă să pornească vânzările
Satu Mare: Dealeri auto speră ca din toamnă să pornească vânzările

Chiar dacă preţurile la maşini sunt în scădere, doar cele mai ieftine mai au şanse de vânzare pe perioada concediilor.


În jur de 300 de persoane au încercat şi în această duminică să îşi vândă autoturismele în piaţa de maşini situată la ieşire din municpiul Satu mare, pe strada Amaţului. Numărul potenţialilor clienţi însă a fost destul de mic. „ Este perioada concediilor. Cei care chiar au în plan să îşi cumpere o maşină cred că s-au gândit că o vor face după ce vin din vacanţă, dacă mai au bani”, spune Costel Tămaş, unul dintre dealeri de maşini.
Cererea slabă a făcut ca preţurile autoturismelor să mai scadă. „ Am dat 5000 de euro pe acest Ford Tranzit din 2001, dar acum vreau să îl vând. Asta este a şasea duminică în care încerc să îl vând. Am cerut prima dată 6.500 de euro, acum l-am pus la 5.950, dar mai las din preţ până la 5500 de euro”,  Zoltan Gereb.

Ofertă mare, clienţi puţini

Patronul parcului auto susţine că, în pofida crizei vânzările de maşini sunt mai bune decât în alte oraşe. „ Mi-au spus băieţii care se ocupă cu maşini că au fost în Cluj sau Baia are şi vânzările sunt mai slabe decât aici. Chiar dacă şi aici oamenii se plâng că nu prea se vând maşinile, am avut şi duminica trecută vânzări, în jur de 15. Şi acum de dimineaţă la prima oră deja s-a vândut o maşină. Acum nici 300 de maşini cât sunt de exemplu astăzi nu se pot vinde aşa uşor „, afirmă Gati Samuel Joszef.

 Mai multe detalii în ediţia de astăzi a Adevărului de Seară

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite