De mâine program normal la servicii şi utilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unitatea de Primire Urgenţe funcţionează non-stop. În caz de urgenţe apelaţi 112
Unitatea de Primire Urgenţe funcţionează non-stop. În caz de urgenţe apelaţi 112

În perioada sărbătorilor Pascale autorităţile locale, spitalele dar şi societăţile comerciale locale au avut programe speciale cu publicul. De marţi, fiind a treia zi de Paşti, în majoritatea locurilor se va relua programul obişnuit cu publicul.

Duminica şi luni, ambulatoriile de specialitate din Spitalul nr 1 şi Spitalul nr 2 nu vor desfăşura nicio activitate. În situaţiile de urgenţă, asistenţa medicală va fi asigurată de Unitatea de Primire Urgenţe şi de liniile de gardă din cadrul spitalelor.
În ceea ce priveşte serviciile de transport comun, azi se reia circulaţia, începând cu ora 13.00 pentru liniile 1, 2, 3, 9, 11, 13, 14 şi 15, funcţionând conform programului de sâmbătă. Totodată, chioşcurile de bilete de lângă Unio, Piaţa Nr. 1 şi Cuza Vodă vor funcţiona între orele 13.00 şi 21.00. Liniile Real 1 şi 2 vor circula conform programului normal până la închiderea magazinului.
Farmaciile de gardă, Botifarm de pe strada Ştefan Cel Mare nr. 6 şi farmacia Sfânta Maria de pe Gabriel Georgescu nr. 36, funcţionează cu program non-stop.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite