De foame, a intrat peste oameni în casă şi le-a furat mâncarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să-i fure alimententele din cămară. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Aseară, în timp ce stătea liniştită în casă, uitându-se la televizor, o familie din localitatea Giungi s-a trezit cu hoţul în casă. Bărbatul a fost cel care auzind un zgomot suspect, a ieşit să vadă ce se întâmplă. Nu mică i-a fost mirarea când a observat în cămară un tânăr care încerca să fure alimente. A sunat imediat la 112. Tânărul prins în flagrant a fost identificat de poliţişti  în persoana lui Sandor H., de 19 ani, din Acâş. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Tot ieri, un sătmărean de 42 de ani, a anunţat poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală că pe timp de noapte i-au fost furate componente metalice din gardul imobilului deţinut în localitatea Bercu, în valoare de vreo 1.000 lei. La scurt timp, hoţul, Norbert V., de 18 ani, din localitatea Nisipeni, a fost găsit. Şi poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Carei, aflaţi în patrulare în zona unui supermarket, au fost sesizaţi de agenţii de pază cu privire la comiterea unui furt. Suspectul, Rolland D., de 38 de ani, din Carei, a fost surprins de angajaţi în timp ce sustrăgea produse de pe rafturile magazinului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite