(VIDEO) De Crăciun, Bianca Rus a împodobit... un stripper

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De Crăciun, Bianca Rus a împodobit ...un stripper
De Crăciun, Bianca Rus a împodobit ...un stripper

Devenită celebră pentru năstruşniciile şi vulgaritatea ei, sătmăreanca Bianca Rus, cântăreaţa, şi mai nou coprezentatoarea matinalului Etno TV, a lăsat deoparte magia sărbătorilor şi, de Crăciun, n-a împodobit bradul, aşa cum e tradiţia ci şi-a făcut de cap cu un stripper.


Ştiind că nu are niciun "mascul feroce" care să-i ţină de cald în perioada sărbătorilor de iarnă, echipa emisiunii "D-Paparazzi", de la Kanal D, i-a făcut o vizită Biancăi Rus pentru a surprinde modul în care aceasta se pregăteşte de Crăciun, scrie Agenţia de Presă Mondenă.
"De Crăciun doresc ca bărbaţii să devină sclavii femeilor. Eu i-am scris moşului că vreau un stripper care să îmi danseze, să îmi satisfacă toate pofetele, dar care să ştie să facă şi curăţenie şi să îmi scoată căţeluşa afară", a spus Bianca.

Iar dorinţa i s-a îndeplinit pentru că cei de la Kanal D nu s-au dus cu mâna goală la ea acasă, ci cu un stripper bine "înfierbântat", de care s-a ocupat personal avut grijă Bianca Rus, aşa cum ştie ea mai bine. "Tot nu aveam eu brad de Crăciun, aşa că o să împodobesc stripperul. Îi pun luminiţe, globuri, căciulă în cap, beteală şi îl pun să zâmbească la colindători. Iată că astfel am găsit o altă îndeletnicire pentru bărbaţi", conchide vedeta.

Bianca face „gălăgie“ în bucătărie
Sătmăreanca este de câteva săptămâni coprezentatoarea matinalului Etno TV „Veselie în bucătărie“ . Vocea ei, şi nu numai, luând proporţii  alături de  „Le Chef“ Gheorg, fostul „bucătar“ al celebrei exprezentatoare Teo Trandafir.

Sătmăreanca este de câteva săptămâni coprezentatoarea matinalului Etno TV
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite