DJ Sava şi Raluka fac show pentru boboacele Sătmarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătmărenii pot participa la primul spectacol de frumusețe al studenților pe anul 2010. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” îşi va alege cea mai frumoasă studentă vineri, de la ora 21.00, în clubul Insomnia. DJ Sava şi Raluka vor fi responsabilii cu buna dispoziţie în cadrul evenimentului.

Opt boboci şi boboace se vor întrece în această seară pentru titlul de Miss şi Mister Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Satu Mare. Pentru a pune mână pe râvnitul titlu, cele opt perechi vor trece prin trei probe de foc, cele ale costumaţiilor de zi, de seară, dar şi o probă „surpriză”.

Show live de două ore
Distracţia va continua, însă, şi după finalizarea concursului, cu un show care se anunţă unul de zile mari. Dj Sava şi Raluka sunt invitaţii speciali ai evenimentului, cei doi artişti care au reuşit să poziţioneze hitul lor, „September” în topul radiorurilor din România, dar şi din străinătate. Amatorii vieţii de noapte vor putea asculta timp de aproape două ore atât coveruri internaţionale, precum „I Like it”, de la Narcotic Trust sau Alright , de la Red Carpet cât şi câteva piese proprii semnate DJ Sava.

Piesă în premieră la Satu Mare
„Proiectul s-a născut oarecum natural. E ceva diferit pentru România, deoarece cântăm şi coveruri, însă reorchestrate şi piese proprii, iar Raluka este şi MC în cadrul showului”, a declarat pentru Adevărul DJ Sava, care va veni în clubul Insomnia pentru a treia oară, însoţit de două dansatoare. Sătmărenii vor avea parte în cadrul evenimentului şi de o premieră, o piesă care a fost finalizată ieri şi va putea fi ascultată pentru prima oară în Insomnia. Preţul unui bilet de intrare va fi de 12 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite