Curse charter Satu Mare-Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece agenţii de turism au semnat un contract cu un operator turc, care va asigura în această vară 14 curse. Prima cursă va porni către Antalya în data de 13 iunie, iar ultima în 26 septembrie.

Prima cursă charter spre Antalya va porni de pe Aeroportul Internaţional din Satu Mare în data de 13 iunie. Avionul Boeing 737 cu 178 de locuri va face o escală de 40 de minute la Târgu Mureş. „Am decis să introducem această escală pentru a reduce din riscuri. Pentru o cursă am calculat 100 de locuri pentru pasagerii sătmăreni, iar restul pentru cei din Târgu Mureş. Bineînţeles, repartiţiile nu sunt chiar bătute în cuie“, a declarat Adrian Ştef, vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi iniţiatorul proiectului. Cursa charter este prima de acest gen din istoria judeţului.

10 agenţii de turism au semnat cu tur operatorul

10 agenţii de turism din Satu Mare au semnat protocolul de colaborare cu compania turcă „Sky Airlines“, după ce, în toamna anului trecut, au făcut o analiză a celor mai numeroase pachete turistice vândute în anul 2009. Antalya a fost destinaţia cu cele mai multe solicitări. „Operatorii turistici au ajuns la concluzia că Antalya se vinde cel mai bine în sezonul de vară. Agenţiile de turism trebuie să îşi asume acest protocol de colaborare. Vor exista 14 curse Satu Mare-Antalya-Satu Mare pe care trebuie să le plătească, indiferent dacă de la Satu Mare vor pleca cu un zbor 2 sau 10 pasageri“, a mai precizat Adrian Ştef. „Anul trecut am vândut aproximativ 420 de pachete spre Antalza“, spune Ciprian Gramma, directorul agenţiei de turism House of Travel.

Ultima cursă din acest sezon va decola spre Antalya în data de 26 septembrie. Taxele de operare a companiei pe aeroportul sătmărean sunt suportate de către Consiliul Judeţean.

Tarife de la 467 euro/ persoană

Tarifele pornesc de la 467 de euro de persoană şi includ biletul de avion, şapte nopţi de cazare în sistem all inclusive, transfer şi taxe de aeroport. Avionul va decola de la Satu Mare în fiecare zi de luni la ora 18.20 şi va ajunge în oraşul turcesc trei ore mai târziu. „Această cursă vine în sprijinul pasagerilor sătmăreni care nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la Cluj sau Debrecen pentru a lua avionul spre Antalya. În plus, aria de acoperire a acestei curse se va întinde şi la Baia Mare şi Sălaj. Preţul biletelor este acelaşi ca de la Cluj“, a mai precizat Adrian Ştef.

Cifre: 467 de euro de persoană este cel mai mic preţ pentru un sejur de şapte nopţi în Antalya.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite