Cursă infernală de Paşte: Un mort şi trei grav răniţi într-un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri şi-au văzut moartea cu ochii azi-noapte în localitatea Petin. Cei patru se deplasau cu un autoturism când şoferul, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a aterizat într-un şanţ din partea stângă a direcţiei de mers. O persoană a decedat, iar alţi trei au ajuns la spital în stare gravă.

Patru tineri cu vârste între 20 şi 37 de ani au fost implicaţi într-un accident rutier grav soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor trei. Evenimentul rutier s-a petrecut azi-noapte în jurul orei 2.40. Cei patru treceau prin localitatea Petin când şoferul autoturismului marca Renault, Levente I. de 31 de ani a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat într-un şanţ de pe partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, unul din trei pasageri, Mihai F. de 20 de ani, a decedat, iar ceilalţi doi, Szilard F. de 20 de ani şi Laszlo M. de 37 de ani, împreună cu şoferul au ajuns la spital în stare gravă.
„Şoferului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. Cercetările continuă pentru a se stabili condiţiile în care s-a petrecut evenimentul”, spune inspectorul de poliţie Luigi Jurj, ofiţerul de serviciul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cele trei persoane transportate la spital au suferit traumatisme la nivelul membrelor, toracelui, craniului şi abdominale. Două dintre victime, ambele conştiente şi orientate temporo spatial au fost internate pe secţia de Reanimare, iar cea de-a treia persoana se află internată la Chirurgie Plastica.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite