Culmea delăsării: 15 ani de lucru la un pasaj de 120 de metri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Transporturilor, Compania Naţională de Autostrăzi şi firma Alfa Rom au bătut recordul la timpul de finalizare a unui proiect, 15 ani.

Un pasaj aerian din comuna Moftin este nefăcut la 15 ani de la demararea proiectului, deşi a fost inclus pe lista de priorităţi a Ministerului Transporturilor pentru fluidizarea traficului rutier pe DN 19 din 1997. Lucrările de construcţie a pasajului aerian, în lungime de 120 de metri, pe DN 19, pe raza comunei Moftin, menit să elimine bariera de la trecerea peste calea ferată, nu sunt încă finalizate, la 15 ani de la demararea proiectului, în 1996. Obiectivul de investiţie „Pasaj denivelat pe DN 19 KM 108+746 la Moftin, judeţul Satu Mare“ a beneficiat de fonduri alocate în 1997. Investiţia a fost cuprinsă, ulterior, în Legea de rectificare a bugetului pe anul 2006. Ultimii bani s-au dat luna trecută.

Citiți câți miniștri au avut pe masă proiectul pasajului și când va fi construit, în săptămânalul „ADS Satu Mare”, pe care îl găsiți la toate chioșcurile de ziare

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite