Cu tractorul neînmatriculat prin oraş. Mai mulţi şoferi din Satu Mare au rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Satu Mare au reţinut ieri, 18 iulie, permisul de conducere la şase şoferi deoarece fie consumaseră alcool, fie se aflau la volanul unui vehicul neînmatriculat, fie au depăşit neregulamentar.

Poliţiştii din judeţul Satu Mare au oprit ieri, 18 iulie, pentru control autoturismul condus de Gheorghe D., de 36 de ani, şi, în urma testării cu aparatul etilotest, șoferul avea o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, acestuia i-a fost reţinut permisul şi i s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri a fost reţinut un alt şofer, Ioan B., de 40 de ani, din Negreşti Oaş, fiindcă a condus un tractor neînmatriculat. Bărbatul a fost depistat ieri, în jurul orei 16.00, de echipajele rutiere din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, conducând pe Strada Victoriei din localitate, un tractor neînmatriculat. În cursul zilei trecute au mai rămas fără permise 4 conducători auto care au depăşit neregulamentar, au încălcat regulile de acordare a priorității ori au condus cu viteză peste limita legală.

Pentru abaterile din trafic au fost sancționați contravențional peste 200 de participanți la trafic, cuantumul amenzilor depășind suma de 25.000 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite