Csehi Arpad evită războiul declarațiilor cu președintele Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Csehi Arpad, președinele Consiliului Județean Satu Mare, a refuzat să comenteze afirmațiile președintelui României, Traian Băsescu, referitoare la reorganizarea administrativ – teritorială a țării. Președintele Băsescu  a declarat ieri că președinții consiliilor județene din Satu Mare și Bihor „se văd șefi” ai regiunilor de după reorganizare.

Într-o declarație difuzată de postul național de televiziune, președintele Traian Băsescu a afirmat că ”regionalizarea nu poate fi sacrificată pentru interesele minorităţilor”, susținînd că nu a renunțat la idea reorganizării teritorial-administrative a României. „Regionalizarea e spre binele tuturor, români și maghiari, chiar dacă politicienii le spun altceva. Credeți că nu știu? Președintele Consiliului Județean Satu Mare sau cel de la Bihor se văd deja șefi peste regiune. (…) Dacă aş tolera tăcerea partidelor, aş putea să am sentimentul că nu mi-am făcut datoria. Eu le spun că este o urgenţă reorganizarea administrativă. Le spun şi românilor că sunt păcăliţi de tot felul de trepăduşi politici” a afirmat președintele. 
Csehi Arpad, președinele Consiliului Județean Satu Mare, a refuzat să comenteze afirmațiile președintelui României. „Nu sunt la curent cu afirmațiile domnului Băsescu, sunt plecat în Polonia, la Rezsow, în delegație” a declarat Csehi Arpad.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite