Recomandări - Superdistracţie de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din această seară se dă startul distracţiei de sărbători
Din această seară se dă startul distracţiei de sărbători

Christmas Rock Fest şi petrecerile cu tematică aduc atmosfera de sărbători în cluburile sătmărene în acest weekend. Smog şi Crash concertează pentru rockeri, iar clubberii au petreceri incendiare în Bora Bora, Zambara şi în Insomnia.


Pentru că foarte mulţi sătmăreni plecaţi la muncă în străinătate încep să se întoarcă deja acasă, distracţia de sărbători începe încă din acest weekend.
Rokerii şi clubberii au astăzi motive să fie în formă maximă pentru evenimentele pregătite în această seară pentru ei. Începând de la ora 19.00, la Casa de Cultură „G.M. Zamfirescu“, Festivalul „Christmas Fest“ a ajuns la seara dedicată rokerilor. Vor urca pe scenă, pentru a-i face pe rokeri să se dezlănţuie, trupele Smog şi Crash din Satu Mare.

Ninge cu premii la Christmas Party

Invitaţii speciali ai „Christmas Rock Fest“ sunt anul acesta Remembering the Steel, din Budapesta. Meniul serii cu intrare liberă este format din hardcore-thrash, power metal şi rock alternativ, dar şi cover-uri ale unor formaţii celebre cum ar fi Metallica sau Pantera.
Clubul Insomnia le-a pregătit, şi în această seară, amatorilor de clubbing un megaparty cu hituri de club, dar şi concursuri cu premii. „Vrem să intrăm de pe acum în atmosfera de sărbători, aşa că diseară vom avea şi multe concursuri cu premii constând în telefoane mobile şi multe sticle de şampanie“, spune Mireca Ofrim, manager Club Insomnia.  DJ Cătă Boy va mixa cele mai tari hituri ale momentului, iar intrarea este liberă.

Concurs de dans pe bar

Şi clubul Zambara deschide astăzi seria evenimentelor de Crăciun. „Îi invităm pe toţi sătmărenii la o seară de neuitat, la «Total Dance Party». Va fi cea mai tare muzică, cele mai noi hituri, multă distracţie şi un superconcurs de dans pe bar cu premii surpriză“, afirmă DJ Gaby.
Acesta mai spune că animatoare profesioniste vor încinge atmosfera pentru a-i invita la dans pe toţi cei prezenţi. Preţul unui bilet este de 5 lei pentru băieţi şi gratis pentru fete. În Club Bora Bora, invitaţii speciali ai acestei seri sunt DJ Alberto Roquez & MC Tonny, dar şi VJ Zara, începând cu ora 23.00 în Club Bora Bora. În plus, animatoarele profesioniste îi vor provoca la dans pe cei care au decis să înceapă din timp distracţia de sărbători. Intrarea este de 10 lei pentru băieţi şi gratis pentru fete.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite