Crăciun cu Paraziţii şi Puya la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puya din nou la Satu Mare, de Crăciun
Puya din nou la Satu Mare, de Crăciun

Alţi artişti români de top, Connect-R şi BUG Mafia, vor veni în Satu Mare şi la început de an. Cei care preferă ritmurile house pot savura mixurile lui Dj Vali Bărbulescu, în 27 decembrie, în clubul Bora Bora

Discotecile din oraş au pus la cale o distracţie de zile mari pentru aceste sărbători. Dacă pentru party-urile de Crăciun şi cele din primele zile ale noului an s-au contractat nume grele din industria muzicală autohtonă, programul muzical de Revelion va fi asigurat de  DJ-i rezidenţi, care au pregătit muzică pe toate gusturile şi din toate timpurile.

Deepside Deejays şi VJ Zara deschid seria

Pentru că foarte mulţi sătmăreni plecaţi la muncă în străinătate încep să se întoarcă deja acasă, distracţia de sărbători începe de weekend-ul viitor cu Deepside Deejays & VJ Zara, invitaţi speciali în Club Bora Bora. De Crăciun însă, în Bora Bora, pe 27 decembrie, va mixa unul dintre cei mai titraţi DJ, Vali Bărbulescu. Tot în cea de-a treia zi a Cr ăciun, Puya promite un show de zile mari  în clubul Zambara.

Crăciunul va fi sărbătorit în Club Insomnia pe refernele celor de la Paraziţii, invitaţi în data de 26 decembrie la un concert de senzaţie pentru fanii numeroşi din Satu Mare. Şi în primele zile ale anului 2010, distracţia va continua în Club Bora Bora cu Connect-R, în data de 2 ianuarie şi BUG Mafia, sâmbătă 9 ianuarie. Pentru Revelion în Bora Bora s-au rezervat deja cele 180 de locuri la mese. „Biletul a costat 70 de lei din care 50 de lei este consumaţia, însă se poate intra şi fără rezervare, la preţul de 20 de lei. Vor mixa DJ-ul rezident Pepe, dar şi un invitat special DJ Tonik“, spune Gheorghe Pop, manager.

Revelion „in the mix“

În Club Insomnia însă, cei care şi-au rezervat mese la preţul de 50 de lei de persoană, vor avea parte de o distracţie mai aerisită. „Avem 200 de locuri la mese şi nu se poate intra de Revelion fără rezervare. S-au dat peste 60 % din locuri, iar clienţii noştrii îşi pot aduce de acasă tot ce dorec ei, platouri sau şampanie. Vor mixa toate genurile de muzică patru DJ: Soso,Big Junior,Luky şi Cătă Boy“, spune Mircea Ofrim, manager.

Distracţia de Revelion în Clubul Zambara, cu o capacitate de aproape 1.500 de persoane va fi asigurată de DJ Gaby. Preţul unui bilet este de 50 de lei, din care 40 de lei este consumaţia.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite