Cozi pentru zahărul comunitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de şomeri s-au înghesuit să-şi ridice zahărul comunitar
Zeci de şomeri s-au înghesuit să-şi ridice zahărul comunitar

În această dimineaţă a fost forfotă mare la fosta Cantină de Ajutor Social din municipiul Satu Mare. Zeci de şomeri indemnizaţi s-au înghesuit să-şi ridice zahărul comunitar. Până în data de 15 ianuarie, cei peste 1500 de şomeri înscrişi pe liste sunt aşteptaţi la ghişeu.

Azi a fost prima zi în care şomerii indemnizaţi şi-au putut ridica cele 4 kilograme de zahăr comunitar. Zeci de persoane stateau la rând încă de la orele dimineţii pentru a intrat în posesia ajutorului. Până în 15 ianuarie, şomerii indemnizaţi, dar şi pensionarii cu venit sub 400 de lei sunt aşteptaţi la fosta Cantină de Ajutor Social. Până în prezent, doar 3000 de persoane din cele 7970 înscrise pe liste şi-au ridicat zahărul comunitar.


„Rugăm persoanele beneficiare ale acestui tip de ajutor  să se prezinte în perioada şi intervalul orar menţionat, pentru a se evita astfel aglomerarile la finalul perioadei de distribuire şi pentru a putea distribui cantităţile de alimente tuturor categoriilor sociale care sunt planificate sa ridice ajutoarele alimentare. În vederea desfăşurării cu operativitate a procedurii de distribuire  rugăm beneficiarii acestui tip de ajutor să aibă în vedere asigurarea transportului la domiciliu a cantităţii de făină  ridicată“, a declarat Adrian Bălaj, purtătorul de cuvânt al Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite