Corpul de control al Ministerului Administrației și Internelor, cercetări în Poliția Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare (foto: arhiva)
Sediul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare (foto: arhiva)

Corpul de Control al Ministerului Administrației și Internelor efectuează un control la Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare. Oficialii MAI verifică implicarea mai multor polițiști în fapte de corupție.

Surse din poliție susțin că prezența la Satu Mare a reprezentanților de la Interne se leagă de dosarele de corupție în care sun implicați mai mulți șefi de servicii, birouri și lucrători ai IPJ Satu Mare. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins de două ori, în cursul săptămânii trecute, în birourile din sediul IPJ Satu Mare. Anchetele procurorilor Anticorupție îi vizează pe comisarul-șef Vlad Boșca, șeful Serviciului de Investigații Criminale, agentul-șef Felician Jurj, polițistul anului 2010 în Satu Mare, lucrător în cadrul aceluiași serviciu din IPJ și pe comisarul-șef Dumitru Soponar, șef Birou în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.

CITEȘTE ARTICOLUL <<Șeful de la Investigații Criminale și polițistul anului 2010, anchetați pentru corupție>>

Surse din MAI leagă prezența oficialilor MAI la Satu Mare și de un alt dosar, aflat în curs de cercetare la Direcția Generală Anticorupție, în care sunt vizați Ioan Fernea și Ioan Păcurar, lucrători în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, subalternii comisarului-șef Dumitru Soponar anchetat de DNA.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite