Satu Mare: Consiliul Elevilor și-a pus centura de siguranță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Elevilor din Satu Mare a încheiat ieri campania „Don’t Crash“, o acțiune de conștientizare a participanților la trafic, desfășurată în ultimele zece zile. Un sondaj efectuat la finalul campaniei a relevat o atitudine mai responsabilă în trafic a zecilor de elevi participanți la campanie.


Consiliul Elevilor Satu Mare a desfășurat în ultimele zece zile o campanie cu scopul de a reduce numărul victimelor cauzate de neutilizarea centurii de siguranță. Startul oficial al Campaniei „Don’t Crash“ a fost dat în data de 12 aprilie, printr-un training al membrilor Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare, al căror rol a fost de a transmite mesajul mai departe, în școlile de unde provin. A doua etapa s-a desfașurat la Liceul German „Johann Ettinger“, partener în cadrul campaniei alături de Colegiul National „Ioan Slavici“, unde a fost conceput acest proiect de către o echipă de liceeni, coordonați de elevul Ionuț Foldes din clasa a-XII a D. Printre profesorii cu rol decisiv în implementarea campaniei s-au numărat  Suciu Florica, director adjunct al colegiului, și prof. Ramona Vagner.

În Galeria Real s-a desfășurat  a treia etapă din cadrul campaniei, unde invitații și cumpăratorii au vizionat filme pe tema importanței utilizării centurii de siguranță, fiindu-le oferite și pliante informative. n sondaj efectuat la finalul campaniei a relevat o atitudine mai responsabilă în trafic a zecilor de elevi participanți la campanie.



                                                                             
                                              



image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite