Connect-R a strâns sute de fani în clubul Bora Bora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate localurile din oraş au fost umplute aseară la refuz de sute de persoane. În timp ce Connect-R a umplut clubul Bora Bora, la „Insomnia“ şi la Liceul de Artă au avut loc două concursuri de frumuseţe. Persoane de toate vârstele s-au distrat până în zorii dimineţii.

Pentru prima dată după câteva weekend-uri în care nu vedeai picior de tânăr în cluburile sătmărene, aseară localurile au fost mai pline ca oricând. Peste 600 de tineri şi nu numai au fost prezenţi pe ringul de dans din clubul Bora Bora, unde Connect-R a făcut un show incendiar. Distracţia a ţinut până în zori, când amatorii de distracţie abia s-au putut dezlipi de ring şi de pahare.

Concursuri de frumuseţe

La fel de multe persoane au fost prezente şi la cele două concursuri de frumuseţe organizate tot aseară. „De mult timp nu am mai văzut atâta lume în oraş. În sfârşit, oraşul prinde viaţă“, a declarat Iulia Tămaş, o sătmăreancă prezentă aseară în mijlocul distracţiei. Fără dar şi poate, cele mai multe persoane au fost prezente aseară în club Bora Bora, unde interpretul de muzică R&B, Connect-R a făcut senzaţie. După orele 1.00, atmosfera a fost incendiară.
Cu toate că artistul nu s-a aflat pentru prima dată în Satu Mare, aseară a avut parte de cel mai călduros public. „Mă simt extraordinar de bine la Satu Mare. Sunteţi un public minunat“, a declarat de pe scenă artistul, care alături de cei patru dansatori profesionişti a făcut un adevărat spectacol. Tinerii au fost cei care au profitat de noapte la maximum. „M-am simţit foarte bine aseară. A fost o noapte incendiară, cu un artist care îmi place la nebunie. Am fost cu un grup de prieteni, alături de care am petrecut până în zorii dimineţii“, a declarat Sorin Michnea, un tânăr de 23 de ani.

Cabaret şi boboace

Cele mai frumoase boboace de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici“ şi de la Liceul de Artă „Aurel Popp“ s-au zbătut pentru marele premiu. Concursul de la Liceul de Artă s-a desfăşurat într-o atmosferă retro, ce aducea aminte de anii 50-60, iar cea mai bună concurentă care şi-a jucat rolul a fost  Melissa Ruba.
La Colegiul Ioan Slavici, tematica spectacolului a fost cabaretul, concurentele atrăgând încă din prima clipă privirele sutelor de spectatori prezenţi în clubul Insomnia.  Cea mai frumoasă boboacă a fost desemnată Alina Bura.
Şi celelalte cluburi din oraş au fost umplute la refuz. Explicaţia pentru prezenţa unui număr atât de mare a tinerilor dornici de distracţie este, probabil, multitudinea de evenimente de bun gust organizate în toate localurile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite