Connect-R a facut show în clubul Bora Bora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Connect-R a făcut show azi-noapte în Club Bora Bora
Connect-R a făcut show azi-noapte în Club Bora Bora

Exoticul artist a strâns sute de petrecăreţi la primul concert al anului 2010. Distracţia continuă şi weekend-ul viitor. BUG Mafia va concerta sâmbătă, 9 ianuarie, în clubul „Zambara“.Noul an a început în forţă pentru petrecăreţii sătmăreni. Cluburile din oraş au fost pline începând chiar cu prima zi a anului.


Trei zile şi trei nopţi, atât a durat distracţia în cluburile din Satu Mare. „De la revelion încoace au fost pline discotecile. Lumea a început noul an cu distracţie pe ringul de dans. De joi încoace cluburile sunt pline“, spune DJ Gaby. Sătmărenii au profitat din plin de weekendul prelungit, distracţia culminând cu Connect-R, invitat special la primul concert al anului 2010 în Satu Mare.
Connect-R a făcut show aseară în Club Bora Bora. Sute de fani s-au distrat şi au cântat alături de „exoticul“ solist. Show-ul de aproape o oră i-a ţinut cu mâinile în aer pe cei veniţi să se distreze la primul concert al anului 2010. DJ-ul rezident al clubului Bora Bora, DJ Pepe a încins atmosfera până în jurul orei 1.30, când Connect-R, împreună cu cei trei dansatori ai săi, a dat startul distracţiei pe ritmurile pieselor extrem de populare în rândul amatorilor de gen.

Chirs Mayer la platane

După mai multe colaborări cu artişti de prima mână de pe scena muzicală autohtonă şi piese proprii de succes, Ştefan Mihalache, alias Connect-R, a ajuns în această vară pe primele locuri în topurile musicale cu piesa de club „Burning Love“. „Îmi place mult Connect-R. Îmi plac toate piesele lui, dar mai ales piesa mai nouă «Burning Love»“, spune Ioana Mihalca (18 ani).  
Connect-R a avut şi un invitat special aseară în Club Bora Bora. DJ Chirs Mayer a asigurat mixajul pieselor, dar şi un adevărat „live act“ la clape.  Un alt hit de success al lui Connect-R, pe care l-a cântat şi aseară este „For the love of music“ un featuring alături de Chirs Mayer. „A făcut show. Mi-a plăcut că a cântat şi piesa lui Bob Marley, «No woman no cry», iar unele piese au avut şi variante de concert foarte reuşite. Şi dansatorii sunt foarte tari, au făcut fiecare câte o demonstraţie, sunt profesionişti“, a declarat Marius Petre (20 ani.)

Weekend cu BUG Mafia


După ce de Crăciun, în Satu Mare au concertat cei de la Paraziţii, dar şi Puya, noul an îi va aduce la Satu Mare pe cei de la BUG Mafia. „Sâmbătă, 9 ianuarie, în club Zambara vor concerta cei de la BUG Mafia. Sunt foarte mulţi sătmăreni care apreciază mult această trupă aşa că sigur va fi multă lume şi distracţie pe cinste“, spune Gheorghe Pop, managerul clubului Zambara.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite