Concursul Karaoke Live şi-a desemnat finaliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi seară va avea loc marea finală a concursului de muzică Karaoke Live. Cea mai mare competiţie de karaoke organizată vreodată la Satu Mare a întrunit peste 20 de cântăreţi amatori din Satu Mare, urmând ca cei mai buni să se confrunte în marea finală din 1 iunie.

Organizat la MusiC’at cafe & pub, Karaoke Live s-a desfăşurat timp de 3 seri de marţi, urmând ca în următoarea seară, din 1 iunie, cele mai bune 9 voci din judeţ să se confrunte pentru primele trei locuri şi cele trei mari premii.
În primei semifinale, au fost promovaţi Florian Opre, Czumbil Henrietta şi Merk Annamaria, în următoarea semifinală au câştigat Varga annamaria, Ionuţ Pop şi botos Izabella, iar în ultima semifinală s-au bucurat de succes Halasz Beata, Pataki Agota şi olandezoaica Milou Ruiterkamp, care şi-a cedat locul sătmăreanului Suveg Karoly, din motivul că miercuri dimineaţă aceasta s-a întors în ţara ei natală.
Cei nouă concurenţi se vor întrece marţi, începând cu ora 21.30, pe scena din MusiC’at cafe&pub, iar cei mai buni vor fi premiaţi cu vacanţe wellness în Ungaria, vouchere pentru cumpărături şi multe alte surprize.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite