Satu Mare: Concurs de înălţat zmeie la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Concurs de înălţat zmeie la Carei
Satu Mare: Concurs de înălţat zmeie la Carei

Pentru al doilea an consecutiv Casa Municipală de Cultură din Carei organizează “Festivalul Zmeielor”, un eveniment foarte apreciat de publicul participant.

Înălţarea zmeielor era odinioară un mod de petrecere a timpului foarte plăcut. Pentru a reânvia tradiţia, şi datorită succesului de anul trecut, conducerea Casei de Cultură a decis ca şi în acest an să organizeze festivalul. Evenimentul se va desfăşura în data de 26 septembrie pe Baza Sportivă “Victoria” din oraş începând cu ora 12.00 când se va da startul confecţionării zmeielor. Participanţii la concurs pot veni la festival cu zmeie confecţionate acasă. De la ora 17.00 se vor înălţa pe cer toate zmeiele şi se va da startul la premiere. Vor fi premiate cele mai frumoase zmeie şi cele mai aerodinamice.

Concerte şi campionat de prăjit slănină
Pe lângă acest festival, organizatorii au mai pregătit şi alte activităţi şi surprize. În programul manifestărilor mai sunt incluse concursuri şi multă distracţie. Astfel, se va mai desfăşura un concurs de confecţionat avioane din hârtie, concurs AirSoft, concursuri cu mingea de fotbal şi un campionat de prăjit slănină. Distracţia va fi asigurată de formaţiile No Limits şi Bangheads şi de către soliştii Biaca Boda, Loredana Maroşan, Anita Nagy şi Denisa Bâc.                

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite