Concert „Inedit“ al Paulei Seling la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Seling se va afla duminică la Satu Mare pentru un concert de excepţie în cadrul evenimentului „Magic Fashion“. Vedeta internaţională s-a declarat nerăbdătoare să concerteze la Satu Mare, spunând că publicul sătmărean este unul de excepţie

Teatrul de Nord va găzdui duminică, începând de la ora 18.00 evenimentul monden al anului în Satu Mare.  „Magic Fashion“, organizat de casa de modă „Inedit“, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existenţă, o are ca invitat special pe Paula Seling. „De abia aştept să concertez la Satu Mare, de câte ori am susţinut concerte în oraşul vostru m-am simţit excelent, publicul este foarte drăguţ. Voi cânta şi piese consacrate, dar şi melodii mai noi. Cu Satu Mare am o relaţie specială, şi datorită colaborării cu casa de modă „Inedit“, a cărei imagine sunt“ a declarat Paula pentru Adevărul de Seară Satu Mare.

Colaborarea artistei cu casa de modă „Inedit“ s-a dovedit a fi un real succes materializat şi prin asigurarea de către designerii sătmăreni a vestimentaţiei Paulei în cadrul Eurovisionului de anul acesta. „Colaborarea cu Paula Seling şi soţul ei Radu a început în 2009, când am realizat catalogul de primăvară-vară. Ei sunt un cuplu  perfect pentru a reprezenta colecţiile noastre.  Am descoperit doi oameni excepţionali, care au transformat un exerciţiu de imagine într-un experiment unic. Astfel că, evenimentul în care aniversăm  20 de ani de existenţă a «Inedit», trebuia să aibă şi un invitat pe măsură, iar sătmărenii ştiu să aprecieze calitatea atât în modă, cât şi în muzică. De asemenea noi am asigurat şi vestimentaţia artistei la Eurovision, este vorba despre acea şalopetă neagră din latex“, spune Cosmin Mureşan, directorul de imagine al „Inedit“.

Sătmărenii care vor participa la eveniment vor putea afla noile trenduri în materie de modă, în cadrul prezentării colecţiei de toamnă – iarnă. „Trendul pentrui 2010 – 2011, toamnă iarnă este uşor retro, foarte european, preţios şi feminin pentru doamne şi elegant prin simplitate pentru domni. Colecţia pe care o prezentăm duminică este una compozită, originală prin metisajul ţesăturilor şi al culorilor“, mai spune Cosmin Mureşan. Spectacolul creat în coplaborare cu Teatrul de Nord va debuta cu lansarea colecţiei toamnă-iarnă 2010-2011, continuând cu recitalul Paulei Seling. Preţul unui bilet la spectacol este 25 de lei.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite