Satu Mare: Concert de poezie şi blues, mâine la Poesis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriitorul Dan Mircea Cipariu, alături de Mike Godoroja & Blue Spirit, vor susţine mâine, începând cu orele 20.00, la Clubul Poesis din Satu Mare, un spectacol de blues şi poezie intitulat „Blues Poems“.

„Pentru mine, întâlnirea cu Mike Godoroja, după ce am organizat, în iulie 2009, prima ediţie a Maratonului de Poezie şi Jazz, a însemnat o bună rezonanţă între forţa de atracţie şi de improvizaţie a poeziei şi a blues-ului. Sonuri noi în gândiri poetice noi şi imprevizibile vor propune spectatorului un show interactiv şi la vedere cu mijloacele de expresie ale poeziei şi ale jazz-rock-ului“, a declarat Dan Mircea Cipariu.

Atras de Sătmar

Scriitorul Dan Mircea Cipariu susţine că vine de fiecare dată cu plăcere la Satu Mare. A câştigat două premii, în urmă cu câţiva ani. „Îmi place energia multietnică a Sătmarului, sunt legat de acest oraş pentru că aici există o revistă foarte bună de poezii, „Poesis“, care reprezintă cu succes judeţul la fiecare manifestare de acest gen“, a mai spus Cipariu.
Se pare că tânărul scriitor pregăteşte încă două mari proiecte pentru municipiul satu Mare, pe care le va face publice abia la momentul oportun. Până atunci, aşteptă un public cât mai numeros la concertul de sâmbătă. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite