Comedia bate cluburile la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala Filarmonicii „Dinu Lipatti“ a fost umplută aseară la refuz de sătmărenii amatori de stand-up comedy
Sala Filarmonicii „Dinu Lipatti“ a fost umplută aseară la refuz de sătmărenii amatori de stand-up comedy

Peste 300 de persoane s-au delectat cu spectacolul de umor oferit de Showder Klub, în vreme ce majoritatea cluburilor au fost goale vineri searaSătmărenii s- au înghesuit la reprezentaţia umoriştilor maghiari, care a avut loc în Filarmonica „Dinu Lipatii“.

Benk Dénes, Trabarna şi Mogács Dániel, cei trei umorişti celebri de la cel mai mare post de televiziune din Ungaria, i-au distrat de minune pe participanţi, mulţi dintre ei afirmând că abia aşteaptă următoarele spectacole. “M-am simţit foarte bine. Nu lipsesc de la niciun astfel de eveniment şi nici nu am de gând să ratez vreunul. Toată lumea s-a distrat, a râs, ceea ce e de bine. Sunt puţine evenimentele culturale din oraş la care merg cu plăcere, dar cele de stand-up comedy merită văzute“, spune Kiss Imola, spectator.
Întrucât interesul pentru acest gen de spectacole a devenit din ce în ce mai mare, organizatorii show-ului de ieri au decis să pună în scenă două show-uri în aceeaşi zi. Iar sala s-a dovedit neîncăpătoare de fiecare dată.

Studenţi fără poftă de distracţie

Primul eveniment organizat special pentru studenţi nu a avut succes. „Student Night Party“, de la Bora Bora, nu a reprezentat o atracţie pentru petrecăreţi. Şi asta, chiar dacă băuturile au fost la jumătate de preţ. Distracţie a fost, însă, la noul club „Voodoo“, deschis de doar două săptămâni. Peste 100 de persoane au dansat până în zori pe ritmurile celor mai tari hit-uri, sub „comanda“ DJ-ului Charley Brown.
„Eu, ca tânăr, prefer un spectacol de calitate. Când sunt evenimente de amploare, particip cu mare plăcere şi în cluburi” Ciprian Man, spectator .

Celebri în Ungaria


Showder Klub este cel mai celebru club de umorişti din Ungaria. Cei peste 20 de componenţi ai trupei fac spectacol de fiecare dată când urcă pe scenă, iar publicul este mai mult decât mulţumit. Aseară, trei dintre ei au fost prezenţi la Satu Mare pentru prima dată. În luna ianuarie, Showder Klub  a vândut la Satu Mare, în timp record, peste 400 de bilete.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite